Oavgjort mellan Polen och Ryssland

Grupp A är rena getingboet efter att Polen knep poäng av Ryssland och Tjeckien slog Grekland. Alla fyra lag har chansen att ta sig till kvartsfinal inför de sista matcherna.

Polen vägrar ge sig inför sin hemmapublik. Efter 1–1 i öppningsmatchen mot Grekland kämpade sig polackerna tillbaka in i matchen efter att Ryssland tagit ledningen i första halvlek.

Den blivande stjärnan Alan Dzagojev ser ut att få sitt stora internationella genombrott då han satte sitt tredje mål för turneringen med en distinkt nick i den 37:e minuten. Andrej Arsjavin gav ett millimetersnoggrant inlägg från vänster som Dzagojev var först på och styrde in bollen bakom Przemyslaw Tyton.

Men Polen vägrade ge sig och åtta minuter in i andra halvlek sköt Jaukb Blaszczykowski kvitteringen med ett jätteskott i bortre hörnet.

Några fler mål blev det inte i matchen. Genom seger hade Ryssland säkrat en plats bland de åtta främsta i turneringen. Nu är allt öppet inför de avslutande gruppspelsmatcherna.

Inför de sista matcherna i gruppen kan alla fyra lag ta sig vidare till kvartsfinal. Ryssland har fyra poäng, Tjeckien tre, polen två och Grekland en. På lördag möter Ryssland Grekland medan Tjeckien spelar mot Polen.