HBL Kväll - Frågor och svar

Denna sida är föråldrad. Besök hbl.fi

Hur får jag tillgång till HBL:s digitala utbud?

Prenumerant

Är du prenumerant på HBL ingår alla de digitala produkterna i din prenumeration. Du kan logga in med ditt digitala konto som du kan aktivera här.

Inte prenumerant

Är du inte prenumerant kan du testa det digitala utbudet gratis i två veckor, gå in här: hbl.fi/testa. Vill du teckna en prenumeration kan du göra det på hbl.fi/prenumerera

Jag har glömt mitt lösenord, vad skall jag göra?

Du kan förnya ditt lösenord på adressen hbl.fi/losenord. Du kan också kontrollera att ditt digitala konto är i skick här.

Var hittar jag mitt kundnummer?

Ditt kundnummer hittar du bland annat på ditt förmånskort och på din HBL-faktura. Vi har också skickat hem ett brev till dig med dessa uppgifter. Du kan också kolla upp ditt kundnummer genom att ringa
09 125 3500
eller e-posta pren@hbl.fi för vår kundtjänst. Du kan även be om det per sms (förutsätter att ditt mobilnummer finns i vårt prenumerationssystem). Skriv KUNDNR och skicka det till nummer 13526. Priset på tjänsten är 0,35 € / sms.

Hur kommer jag åt det digitala utbudet, däribland HBL Kväll?

På dator

Gå till adressen e.hbl.fi i webbläsaren på din dator där du kan bläddra i tidningar tills du hittar ett omslag på HBL Kväll. För att läsa trycker du på det valda omslaget.

På pekplatta och smarttelefon

På pekplatta och smarttelefon kan du ladda ner applikationen eHBL från applikationsbutiken Google Play eller App Store. I applikationen kommer du lätt åt att läsa HBL Kväll och samt HBL:s andra digitala utbud.

Vad är HBL Kväll?

HBL Kväll är en unik digital publikation med tidningskänsla som utkommer varje vardag. Nyhetsfokus ligger på det som hänt under dagen, kompletterat av en kvällsdel med tips för läsaren inför kvällen. Tidningen innehåller också alla klassiska avdelningar: inrikes, utrikes, opinion, kultur och sport.

När utkommer HBL Kväll?

HBL Kväll utkommer digitalt varje vardag kl. 16.00 fr.o.m. tisdagen 21.1.2013.

Kostar HBL Kväll?

Ja. För att kunna läsa HBL Kväll behöver du en HBL Total-, HBL Weekend- eller en HBL Digital-prenumeration. För att köpa en prenumeration kan du gå in på adressen: hbl.fi/prenumerera eller kontakta vår kundservice på 0912531 (vardagar 8.00-16.00).

På vilka apparater fungerar HBL Kväll?

HBL Kväll fungerar på datorer, pekplattor och smarttelefoner försedda med webbläsare, som har en internetförbindelse.

Varför syns inte HBL Kväll i tidningskarusellen?

För att komma åt HBL Kväll bör eHBL-applikationen på pekplatta eller smarttelefon vara uppdaterad till den nyaste versionen. På iPad bör applikationen vara av version 3.0.0 och på Android av version 1.8. Dessutom skall apparaten vara kopplad till internet.