Stafettkarnevalen2015

×

Felmeddelande

User error: Failed to connect to memcache server: localhost:11211 in dmemcache_object() (line 415 of /srv/gamla-sites/docroot/sites/all/modules/memcache/dmemcache.inc).
Stämningen är hög och publiken jublar på läktarna när Satin Circus ställer sig på Stafettkarnevalens scen. Från första tonen till den sista levererar bandet en show värdig karnevalen.

- Det är jätteroligt att vara här igen! säger Kristian Westerling efter att de stigit ner från scenen. Han har själv varit med och springa när han var yngre och för honom är det en stor ära att få uppträda på Stafettkarnevalen. Han har alltid tyckt att uppträdandena har varit en spännande del av programmet.

- Det känns helt otroligt att själv stå där! säger han.

Kristian Westerling, Axel Kalland, Olli Halonen och Paul Uotila tycker alla att stämningen är jättebra och tycker att det är roligt med så mycket publik. Många verkar vara Satin Circus-fan, med tanke på hur många som sjunger med i deras låtar. 

- Det är en otrolig publik, tycker pojkarna. 

Medlemmarna i Satin Circus tycker att det är en ära att få utträda. Publiken är färdigt uppvärmd och sjuder av bra stämning i det vackra vädret. 

- För mig har det här alltid varit ett tecken på att sommarlovet börjar, säger Paul Uotila. Han har också tidigare varit med och springa gatustafetten där han har stått i startgroparna för sin skola. 

Mycket har förändrats sedan bandet uppträdde förra gången på karnevalen. I år var de inte alls lika nervösa som förra året eftersom det då kändes viktigt att ge ett bra intryck. Nu har pojkarna blivit mer scenvana efter att de haft flera flera konserter och släppt sin skiva.

När pojkarna får frågan om de skulle ta chansen att uppträda flera gånger på karnevalen svarar Kristian självsäkert:

- Absolut, det är ju ändå Stafettkarnevalen!