Stafettkarnevalen2015

×

Felmeddelande

User error: Failed to connect to memcache server: localhost:11211 in dmemcache_object() (line 415 of /srv/gamla-sites/docroot/sites/all/modules/memcache/dmemcache.inc).
Med sina gula ponchon och stora peruker syns Lagstads skolas hejarklack på långt håll. De är ett gäng lågstadieelever från Esbo som har jobbat hårt inför Stafettkarnevalen.

- Vi har övat i ungefär två månader nu och det har fungerat väldigt bra. Vi hoppas på att vinna hejarklackstävlingen, säger Disa Sandholm, 15 år.

Hon är övervakare för hejarklacken och berättar att de har satsat hårt på det här.

- Vi har använt ponchon från tidigare år, som vi sedan har sytt peacemärken på. Perukerna och vipporna är gamla, men de passade väldigt bra till vårt hippie-tema, berättar Irene Lindberg, 13 år.

Hon är en av Lagstads skolas fyra hejarklacksledare och skriker ivrigt hejarklacksramsor medan hon viftar med sina vippor.

Irene tycker att de har lyckats väldigt bra och de är alla väldigt stolta. När jag frågar om stafettkarnevalen är rolig får jag ett enstämmigt ja till svar. Här har vi en hejarklack som är redo att heja sig hesa!