Stafettkarnevalen2015

×

Felmeddelande

User error: Failed to connect to memcache server: localhost:11211 in dmemcache_object() (line 415 of /srv/gamla-sites/docroot/sites/all/modules/memcache/dmemcache.inc).
I fjol uppträdde artisten Clarissa på Olympiastadion. Det gör hon också i år när hon tillsammans med The Voice Kids-vinnaren från 2013, Molly Rosenström, äntrar scenen på lördagens andra underhållningssjok.

Men redan innan sin artistkarriär hade hon erfarenhet av Stafettkarnevalen.

– Jag var med flera år som yngre, både i låg- och högstadiet. Jag gick årskurserna 1-4 i Solbergsskolan i Ingå och sedan i Degerby skola samt i Virkby högstadieskola. Stafettkarnevalen var en av årets höjdpunkter.

– Men vi vann aldrig och kom aldrig upp på prispallen. Som bäst kom jag väl femma eller sexa med vårt 3 x 600 meters lag med mina bästa kompisar. Ett år var jag också med i hejarklacken.

Fjolårets uppträdande på Stafettkarnevalen minns Clarissa med värme.

– Det var mäktigt, precis om jag kom ihåg från skoltiden. Fin publik där alla hejar på varandra. Glädjen och energin som är där är helt otrolig. Ser fram emot att stå på scen där igen. Släpper den nya singeln Lies den 23 maj och så uppträder jag dagen efter på lördag med tre låtar. Det blir en fin premiär för den nya singeln.

Vilken är din främsta målgrupp?
– Den har ändrats lite under vägens lopp; mina första låtar var för 10–20-åringar men den nya singeln är också avsedd för en lite äldre och mognare åldersgrupp.