Stafettkarnevalen2015

×

Felmeddelande

User error: Failed to connect to memcache server: localhost:11211 in dmemcache_object() (line 415 of /srv/gamla-sites/docroot/sites/all/modules/memcache/dmemcache.inc).
Bland de 17 hejarklackar som tog över läktarna på Stadion hittade juryn en som var bättre än de andra.

I slaget om hejarklackstävlingsguldet var det Oxhamns skolas armé som slutligen tog hem segern.

–Vinnaren premieras för sin glädje och fantastiska koreografi, bra disciplin och för det härliga samarbetet med Sursik skola. Nämnas bör att Oxhamns skola och Sursik skola hejade tillsammans i de grenar där båda skolorna deltog. Detta för att visa det viktiga med ett fungerande samarbete mellan skolor, motiverar juryn sitt val.

Huvudledaren Isabel Bjon avslöjar receptet för sin hejarklacks framgång:
– Vi har kämpat hårt ända från början, vi ville ta tag i det här och satsa ordentligt i år. Vi har samlat pengar till utstyrslarna tillsammans  att sälja på marknader och paketera julklappar.Dessutom har det har länge varit spänt mellan Sursik och Oxhamn, så vi försökte bättra på stämningen mellan skolorna med att skriva en gemensam ramsa och heja tillsammans.

Hedersomnämnande gick till Cronhjelmsskolan för den stora glädjen bland klackens pojkar och flickor och maskotarnas fina elefantdräkter samt till Borgaregatans skola för deras "fina koreografi och idérika sagohelhet".