Omspel väntar i FA Cup

Söndagens två kvartsfinalmatcher i FA Cupen slutade oavgjort, vilket betyder att lagen möts på nytt.

Manchester United startade FA-cupkvartsfinalen med två tidiga mål. Javier Hernandez nicklobbade snyggt i 1–0 i fjärde minuten. Och Wayne Rooney som inte fick starta i Uniteds Champions League-match mot Real Madrid – som slutade med Uniteds sorti ur turneringen – gjorde 2–0 i den tionde.
Men i andra halvlek kom Chelsea tillbaka. Eden Hazard reducerade och Ramires kvitterade senare efter en omställning. Han flyttade bollen åt sidan och slog in 2–2 med vänstern med knappt 25 minuter kvar av matchen.

Mot slutet försökte båda lagen anfalla så fort de fick tillfälle, för att avgöra och ta sig till semifinal. Chelseas Juan Mata fick ett jätteläge i 90:e minuten, men sköt precis utanför. Det slutade 2–2 och omspel väntar.

Millwall och Blackburn spelade också oavgjort, 0–0, även där omspel.