Grillad biff med peppardressing
För 4 personer
4 skivor utskuren biff à 180 g
2 msk rapsolja
2 msk chilisås på tomatgrund
1 tsk svartpeppar
1 riven vitlöksklyfta
Till dressingen:
1 msk rosépeppar
1 riven vitlöksklyfta
1 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 dl vatten
1 msk fransk senap
10 droppar tabasco
salt och svartpeppar
persilja
Till salladen:1 huvud isbergssallad
1 röd paprika
1 gurka
3 tomater
8 peperoni
Rör samman marinaden. Banka ut köttet med köttklubba och pensla på marinaden. Låt köttet ligga i marinaden minst 30 minuter innan grillning.
Stöt rosépepparn i mortel. Riv vitlöksklyftan. Blanda peppar och vitlök med övriga ingredienser till dressingen. Smaka avslutningsvis av med salt.
Skär ned salladsgrönsakerna och fördela på tallrikar. Grilla köttet 2-3 minuter per sida. Lägg upp och ringla dressing över. Toppa med svartpeppar och persilja.