Byggmästare Theo har själv planerat kojan i Ingå.

Är Theos sommarkoja Svenskfinlands finaste?

I KSF Medias sommartävling efterlyser vi roliga, mysiga, vackra, påhittiga och personliga kojor. Här kommer ett tävlingsbidrag från 3-åriga Theo i Ingå.

"Kojan är byggd på Storbreds i Ingå av Theo Alexander Köhler, 3 år, och med lite assistans. Bygget planerades först noggrant med en ritning som byggmästar Theo ritade med väl planerade konstruktioner. Theo välkommande alla i kojan och bland annat farmor blev bjuden på saft och bulle. I kojan utspelades också cirkus där tigern Nisse fick vara med. Och med vaktskorna och vakthatten vaktade Theo att inga bovar skulle anfalla kojan. Denna koja är sommarens finaste eftersom den är byggd med hjälp av de allra viktigaste ingredienserna; fantasi, glädje och samarbete."

Så skriver Ingrid som har skickat in bidraget.

Fler bidrag hittar du här!

Om du vill vara med i KSF Medias sommartävling ska du skicka en bild av din koja till  webb@hbl.fi. Kojan kan ligga i ett träd eller under matsalsbordet. Den kan vara stor eller liten, av återvunnen plast, överblivet virke eller mormors filtar. Med i tävlingen är alla KSF Medias tidningar: Hufvudstadsbladet, Borgåbladet, Östra Nyland och Västra Nyland.

Du kan skicka in ditt bidrag ända fram till den 31.7. 2012. Ur ditt bidrag bör framgå var kojan finns, vem som har byggt den och varför just den förtjänar att koras till Svenskfinlands finaste koja.

Lägg med dina kontaktuppgifter. Det är endast tillåtet att delta en gång med samma koja på de på respektive tidningarnas sajter.

Läsarna får rösta fram lokala vinnare per sms från och med den första augusti. Hur du röstar kan du se på respektive tidningssajt under augusti månad. De fem kojor som fått flest läsarröster i de tre deltävlingarna går vidare till en riksfinal där vinnaren utses av en jury.