Andrea blev one less lonely girl!

15-åriga Andrea Zilliacus från Esbo fick sin dröm uppfylld i går: hon fick kliva upp på scen under Justin Biebers konsert medan han sjöng låten "One less lonely girl" för henne.

Hbl ringer upp Andrea Zilliacus på lördag förmiddag. På Justin Biebers konserter är det alltid en flicka som blir utvald och får kliva upp på scen med en blomkrans i håret medan Bieber sjunger "One less lonely girl" för henne. I går var det Andrea som hade den osannolika turen att bli vald och göra tusentals andra tjejer gröna av avund. Hon har fortfarande svårt att förstå vad som hände i går.

Hur gick det till när du blev vald?

– En amerikansk kvinna kom och frågade om jag ville ställa upp bara några minuter innan han skulle sjunga. Förstås sade jag ja. Sedan gav hon mig en krans, sedan kom Justin. Han tog mig i handen och satte på mig kransen.

Hur kändes det?

– Helt otroligt. Alla bara skrek, jag kan inte förklara hur det kändes.

Var det en dröm för dig att bli vald till One less lonely girl?

– Ja, verkligen. Jag har velat det jättelänge.

Hur reagerade de andra tjejerna?

– När jag fick från scenen började alla skrika och fråga "hur kändes det?". När jag satte mig på min plats igen frågade de andra om han kramade mig. När vi gick mot tåget efter konserten hörde jag hur folk sade "Det är hon. Det är hon som var uppe på scen".

Kramade han dig?

– Han kramade mig. Och när vi gick av scenen lade han armen om mina axlar.

Vad sade han åt dig?

– Först frågade han mitt namn. Jag var så nervös att jag först inte förstod vad han sade. Sen frågade han "Är du okej, förstår du vad som hände?".

Hur reagerade du uppe på scenen?

– Jag var chockad. Jag tänkte att jag måste ta det helt lugnt. Först efteråt började jag gråta.

Hur känns det i dag?

– Hela natten och morgonen har jag fortfarande tänkt "Vad var det som hände?". Det är som en dröm. Det går inte att förklara med ord.

Hur länge har du varit ett fan av Justin Bieber?

– I flera år. Han är jättesöt och jag har alltid följt honom och hans nyaste sånger. Jag tycker om hans musik. Om han kommer till Finland igen tänker jag absolut skaffa biljett till hans konsert. Hela konserten var jättefin och mer än jag hade förväntat mig.

Läs Hbl:s recension från konserten med Justin Bieber här!